Grillimine
Grillimine on viis saavutada toidu valmistamisel kiired, maitsvad ja järjepideva kvaliteediga tulemused. Kõrgekvaliteetse söe kasutamine tagab ühtlase leegi ning enneolematu maitse kõigele, mida grillite – burgeritest ja sealihast kuni spargli ja maisitõlvikuteni.
Küpsetamine
Kamado Joe grillid võib muuta sütel töötavaks ahjuks vaid ühe lihtsa seadistuse abil. Grilli keraamilised seinad säilitavad kuumust ja selle ringjas kuju tagab hea õhuringluse, luues ideaalsed tingimused küpsetamiseks. Te saate küpsetada kõike, mida te küpsetaksite ka tavalises ahjus, alates pitsast kuni toekate puuviljapirukate ja värske, krõbeda koorikuga leivani.
Pruunistamine
Pruunistamine annab toidule hämmastava värvi ja maitse – kujutlege vaid ette mahlast lihalõiku või pealt krõbedaid kammkarpe. Selle kõrge kuumusega tehnika puhul on õige ajastus kõige olulisem. Grill peab saavutama pruunistamiseks piisava temperatuuri, kuid kui see on saavutatud, ei võta toidule rikkaliku krõbeda kooriku andmine enam kaua.
Röstimine
Mahlane ja õrn seest, krõbe ja maitserikas väljast – seda ootame me röstitud toidult. Ideaalne suuremate lihalõikude ja näiteks ka terve kana või sea seljatükkide või köögiviljade valmistamiseks. Keskmine temperatuur (150–230 °C) võimaldab küpsetada toitu aeglaselt ja kaudse kuumuse abil, jättes toidule mõnusa elaval tulel küpsetatud maitse ja mahlasuse ning krõbeda kooriku.
Suitsutamine
Suitsutamine on toidu valmistamine madalal kuumusel pika aja vältel. Kamado-tüüpi grilli unikaalne kuju ja disain lukustavad endasse niiskuse ning lasevad kuumusel liha aeglaselt küpsetada – immutades selle samas rikkaliku suitsuse maitsega. Loomulikult võib suitsutada ka muid toite peale liha. Puidusuitsu mitmekülgse maitsega võib rikastada ka kala, pähkleid, köögivilju jms.
Rohkem infot grillimise kohta leiate kasutusjuhendist, loe siit: Kamado Joe grilli kasutusjuhend